fbpx
loader image

BW King’s Park Residences

 • Cene na upit - prodaja bez provizije
BW King's Park Residences, Beograd na vodi
Prodaja nekretnina Ekskluzivno

BW King’s Park Residences

BW King's Park Residences, Beograd na vodi
 • Cene na upit - prodaja bez provizije

Overview

ID nekretnine: 16187
 • Novogradnja
 • Tip nekretnine
 • 1
 • Garaža

Opis

BW King’s Park Residences je nova stambena zgrada smeštena u zelenoj oazi. Ovakva mikrolokacija se retko sreće u urbanom okruženju i predstavlja izuzetnu prednost za sve koji vode aktivan i zdrav život.

Pozicionirana u trećem redu od reke Save, ova savremena višespratnica direktno izlazi na Savski park, čime pruža nesvakidašnji ugođaj svojim stanarima u gradskim uslovima života. Okružena je inspirišućim zelenilom i ekskluzivnim sadržajima, koji garantuju jedinstvene prednosti u pogledu životnog stila svih generacija. Pojedinci i mladi parovi mogu da se prepuste zovu dinamičnog okruženja koje kruniše Galerija, mesto najboljeg šopinga, restorana, kafića i prvog IMAX bioskopa na Balkanu. Porodicama sa decom na raspolaganju je idilično i bezbedno okruženje za ispunjavajuće trenutke na obližnjem dečijem igralištu i prvom interaktivnom vodenom igralištu u Beogradu. Direktan izlaz na Savski park omogućiće vam pregršt prilika za porodično opuštanje, dok se vrtić i škola nalaze u neposrednoj blizini, u susednoj zgradi. Budite bezbrižni dok se vaša deca zabavljaju u udobnom unutrašnjem dvorištu, gde ćete u svakom trenutku moći da pratite njihovu igru.

Svi stanari će podjednako imati priliku da iskuse najbolje kutlurne i rekreativne saržaje duž Sava Promenade, najlepšeg šetališta u Beogradu, bilo to šetnjom ili vožnjom bicikla, trotineta i rolera. U prizemlju zgrade se nalaze brojni kafići i restorani, dok su obližnji travnjaci sa ambijentalnom rasvetom pogodni za šetnju u svako doba dana. Otkrijte zapanjujuću panoramu grada sa vidikovca na vrhu Kule Beograd, gde vas očekuje i prestižni restoran. Sa druge strane, u pravcu Gazele, nalazi se novi Kreativno-inovativni multifunkcionalni centar „Ložionica“ koji predstavlja stecište najaktuelnijih kulturnih i umetničkih dešavanja.

BW King’s Park Residences je projektovana kao stambena zgrada koja se sastoji od 15 spratova, sa prodavnicama i kafićima u prizemlju uz dva nivoa podzemne garaže sa 275 parking mesta za stanare. Bilo da ste u potrazi za investicijom ili novim mestom stanovanja, očekuje vas jedinstven izbor od jednosobnih do četvorosobnih stanova najvišeg kvaliteta. Zahvaljujući upečatljivom terasastom arhitektonskom rešenju, BW King’s Park nudi veći broj stanova na uglovima zgrade sa inspirišućim pogledima na park, uređeno unutrašnje dvorište ili panoramu grada, u zavisnosti od pozicije stana.

Prostrane terase sa visokim prozorima u svim stanovima pružaju obilje dnevne svetlosti i protok svežeg vazduha, za dom pun životne vedrine. Visoki plafoni od 2,78 m u svim stanovima garantuju sveobuhvatni osećaj prostranosti i udobnosti vašeg novog doma.

Podovi dnevnih i spavaćih soba, kao i trpezarija, prekriveni su višeslojnim parketom, dok podove kuhinja i zidove kupatila krase pločice najviše klase. Svi elementi u stanovima poseduju ručke, kvake i šarke renomiranih proizvođača. U kupatilima vas očekuje najkvalitetnija sanitarna oprema. Tuš kabine sa staklenim zidovima su standard u svim stanovima. Stanovi sa više od dve spavaće sobe poseduju akrilne kade u drugom kupatilu.

Zgrada je povezana na sistem centralnog daljinskog grejanja, a svaki stan ima multi-split sistem za klimatizaciju sa unutrašnjim jedinicama za dnevnu i svaku spvaću sobu u jednom ili više spoljnih jedinica na balkonu.

Recepcija i obezbeđenje nalaze se u lobiju, za potpuni osećaj sigurnosti i jedinstvenog ugođaja u vašoj novoj stambenoj zajednici, dok su poštanski sandučići izdvojeni u posebnom delu. Za trosobne i veće stanove, predviđene su pojedinačne pripadajuće skladišne prostorije, dok je sistem za odvod smeća dostupan za svaku od 233 jedinice.

 • Adresa Savska
 • Grad Beograd
 • Poštanski broj 11000
 • Lokacija Savski venac
 • Država Srbija

Informacije

Updated on 20 маја, 2022 - 1:52 pm
 • ID nekretnine: 16187
 • Cena: Cene na upit - prodaja bez provizije
 • Garaža: 1
 • Tip nekretnine: Novogradnja
 • Prodaja/Zakup: Prodaja nekretnina

Tlocrt

image

Opis:

Kontakt informacije

Lista nekretnina
Bojana Milenković

Upit o nekretnini

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Svi podaci i informacije na ovom vebsajtu u vezi sa nekretninama su iz izvora za koje smatramo da su pouzdani. Ne pružamo garancije vezane za tačnost i istinitost opisa i drugih detalja i te informacije su podložne greškama, promeni cene, raspoloživosti, visine provizije i povlačenja iz ponude bez pravovremene najave od strane vlasnika ili investitora. Površine su okvirne i mogu biti verifikovane od strane profesionalnog arhitekte ili inženjera. Sva prava nad fotografijama i grafikom su u vlasništvu Turaquadra doo, osim u slučajevima posebnih licenci ili odobrenja od strane vlasnika nekretnina. Korisnicima se preporučuje da se konsultuju sa odgovarajućim pravnim i finansijskim savetnikom u vezi sa pravnom dokumentacijom, finansiranjem i relevantnim porezima.

Compare listings

Compare
Bojana Milenković
 • Bojana Milenković