fbpx

BW Thalia

 • Cene na upit - prodaja bez provizije
BW Thalia, Beograd na vodi
Preporučujemo Prodaja nekretnina Ekskluzivno

BW Thalia

BW Thalia, Beograd na vodi
 • Cene na upit - prodaja bez provizije

Overview

ID nekretnine: 22894
 • Novogradnja
 • Tip nekretnine
 • 1
 • Garaža

Opis

Petnaestospratna stambena zgrada BW Thalia i njeno okruženje osmišljeni su imajući u vidu pre svega potrebe porodica sa decom. Brojni sadržaji u neposrednom okruženju zgrade mališanima obezbeđuju razigrano i kreativno odrastanje, a roditeljima značajne uštede vremena u organizovanju svakodnevnih aktivnosti. U zavisnosti od položaja unutar zgrade, stanovi gledaju na reku, unutrašnje dvorište ili na panoramu grada.

Zgrada se nalazi na izuzetnoj lokaciji u blizini Savskog trga i metro stanice na kojoj će se ukrštati prve dve linije podzemne železnice. Koncept dinamičnog života u prirodnom okruženju dodatno je naglašen blizinom savske obale i Sava Promenade sa bogatom ponudom kafića, restorana i sadržaja za slobodno vreme. BW Thalia je udaljena svega par minuta vožnje od poslovnih sadržaja Novog Beograda i trga Slavija.

U najsavremenijoj državnoj osnovnoj školi, na samo nekoliko koraka od zgrade, nastava se odvija dvojezično. U školi se nalazi bazen namenjen učenicima, kao i otvoreni teren za timske sportove. Na istoj udaljenosti je i dečiji vrtić atraktivnog dizajna i mobilijara namenjenog razvoju motorike kroz igru. Takođe, BW Thalia se nalazi u neposrednoj blizini Istorijskog muzeja Srbije (u zgradi nekadašnje Glavne železničke stanice), dečijeg pozorišta Boško Buha i interaktivnog dečijeg muzeja po uzoru na bečki Zoom muzej.

BW Thalia je savršeno okruženje za sve koji nastoje da vode aktivan i zdrav život. Centralna tačka parcele je BW Apollo. Najsavremeniji sportski centar sadrži zatvoreni bazen, modernu teretanu, spa centar, kafić i specijalne programe za decu. Ovde se mogućnosti za rekreaciju ne završavaju, jer ih obližnji Savski park nudi na pretek – od multifunkcionalnog sportskog terena, preko stonog tenisa ili joge na održavanim travnjacima, do 700 metara dugačke staze za džoging. Deca će se beskrajno zabavljati na igralištu u okviru kojeg se nalazi i jedinstveni waterplay.

Različiti planovi stanova koji uključuju kocept otvorene kuhinje – od studija do jedinica sa četiri spavaće sobe – omogućavaju potencijalnim vlasnicima da odaberu baš onakav životni prostor koji odgovara njihovim potrebama. Zahvaljujući terasastom obliku zgrade, u njoj se nalazi više stanova na uglovima, sa obiljem dnevne svetlosti. Prepustite se osećaju prostranosti i udobnosti u svom domu uz 2,80m visoke plafone koji krase sve dnevne boravke i spavaće sobe. Terase odlikuju visoki prozori od poda do plafona, za obilje dnevne svetlosti i svežeg vazduha, kao i pogledi na inspirišuće okruženje.

Stanovi u BW Thalia predstavljaju najviši nivo kvaliteta u dizajnu enterijera i završnih radova. Podovi dnevnih i spavaćih soba, kao i trpezarija, prekriveni su višeslojnim drvenim parketom, dok podove kuhinja i zidove kupatila krase pločice najviše klase. Za potpuni dodir stila i prefinjenosti u vašem novom domu, na svim elementima u stanovima nalaze se ručke, kvake i šarke renomiranih proizvođača. U kupatilima vas očekuje sanitarna oprema najvišeg kvaliteta. Tuš kabine sa staklenim zidovima su standard u svim stanovima. Stanovi sa više od tri spavaće sobe poseduju akrilne kade u drugom kupatilu. Zgrada je povezana na sistem centralnog daljinskog grejanja, a svaki stan ima multi-split sistem za klimatizaciju sa unutrašnjim jedinicama za dnevnu i svaku spavaću sobu i jednom ili više spoljnih jedinica na balkonu.

Za upotpunjen osećaj sigurnosti i jedinstvenog ugođaja u vašoj novoj zgradi, u lobiju vas očekuje recepcija sa obezbeđenjem, dok su poštanski sandučići izdvojeni u posebnom delu. U prizemlju se nalazi ostava za dečija kolica kao i “pet station”, gde možete da očistite kućne ljubimce nakon povratka iz šetnje, dok svi stanovi imaju pristup sistemu vertikalnog odvoda smeća.

U podnožju zgrade pronaći ćete niz prodavnica i lokala za sve vaše potrebe, dok se podzemna garaža prostire na dva nivoa i poseduje 229 parking mesta za stanare.

 • Adresa Bulevar Vudroa Vilsona
 • Grad Beograd
 • Poštanski broj 11000
 • Lokacija Savski venac
 • Država Srbija

Informacije

Updated on 27 јануара, 2023 - 6:31 pm
 • ID nekretnine: 22894
 • Cena: Cene na upit - prodaja bez provizije
 • Garaža: 1
 • Tip nekretnine: Novogradnja
 • Prodaja/Zakup: Prodaja nekretnina

Tlocrt

image

Opis:

Kontakt informacije

Lista nekretnina
Bojana Milenković

Upit o nekretnini

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Svi podaci i informacije na ovom vebsajtu u vezi sa nekretninama su iz izvora za koje smatramo da su pouzdani. Ne pružamo garancije vezane za tačnost i istinitost opisa i drugih detalja i te informacije su podložne greškama, promeni cene, raspoloživosti, visine provizije i povlačenja iz ponude bez pravovremene najave od strane vlasnika ili investitora. Površine su okvirne i mogu biti verifikovane od strane profesionalnog arhitekte ili inženjera. Sva prava nad fotografijama i grafikom su u vlasništvu Turaquadra doo, osim u slučajevima posebnih licenci ili odobrenja od strane vlasnika nekretnina. Korisnicima se preporučuje da se konsultuju sa odgovarajućim pravnim i finansijskim savetnikom u vezi sa pravnom dokumentacijom, finansiranjem i relevantnim porezima.

Compare listings

Compare
Bojana Milenković
 • Bojana Milenković