fbpx

Upoznajte naš tim

Turaquadra nije agencija za prodaju nekretnina. 

Mi smo iskusan tim profesionalaca sa višegodišnjim međunarodnim iskustvom u radu na projektima izgradnje i prometa nekretnina najvećih svetskih investitora.

Okupili smo se sa željom da osnujemo sopstvenu platformu koja će tržištu nekretnina u Srbiji i regionu doneti stručnost i profesionalnost koja nedostaje. Na osnovu detaljne analize ponude nekretnina dajemo objektivan, nezavisan i pouzdan savet o prednostima i manama određene nekretnine, kao i mišljenje o njenoj vrednosti u kontekstu tržista, trenda rasta cena i investicionih mogućnosti. 

Turaquadra predstavlja jedinstven spoj iskustva i znanja iz oblasti arhitekture, finansija i bankarskog poslovanja, koji našim klijentima donosi dodatnu sigurnost tokom odabira, kupoprodajnog procesa i finansiranja kupovine nove luksuzne nekretnine.

Pozivamo vas da se raspitate o nama, pročitate naše biografije i – kontaktirate nas.

Ana Knežević

Direktor poslovnog razvoja i Partner

Ana je profesionalac sa višegodišnjim iskustvom u prodaji luksuznih nekretnina. Kao prodajni savetnik u kompaniji Beograd na vodi, stekla je veliko internacionalno iskustvo. Kao arhitekta, Ana klijentima nudi konkretna, personalizovana rešenja za enterijer i stil njihovog budućeg doma ili investicije. Lako se povezuje sa ljudima, pažljivo sluša i obraća pažnju na detalje koji su njenim klijentima važni. Poznata je po svom umeću rešavanja komplikovanih prodajnih transakcija i iznalaženju kreativnih rešenja za probleme. Veoma je uporna i istrajna u potrazi za idealnom nekretninom.

Ana je diplomirani inženjer arhitekture, tečno govori engleski jezik i voli kombinaciju modernog i tradicionalnog dizajna. Klijenti je obožavaju zbog njene neiscrpne energije i entuzijazma.

Bojana Milenković

Direktor prodaje i Partner

Bojana je priznati stručnjak za prodaju kvalitetnih i luksuznih nekretnina. Kao diplomirani ekonomista i bankar, odlično poznaje finansijske i pravne aspekte prometa nekretnina, što njenim klijentima daje posebnu prednost u trgovini nekretninama. Radila je na vodećem projektu za razvoj nekretnina Beograd na vodi, i za svoje prodajne rezultate je dobijala mnogobrojna priznanja. Zahvaljujući njenoj odanosti svojim klijentima i perfekcionizmu u radu, čak i najzahtevniji klijenti često postaju njeni najlojalniji kupci. Bojana osvaja svojom izuzetnom odgovornošću i odlučnošću.

Magistar je ekonomije Univerziteta u Nišu i govori tečno engleski jezik. Pasionirani je investitor u nekretnine i nosi harizmu kojoj je nemoguće odoleti.

Ivan Čakarević

Partner / Direktor

Ivan ima dugogodišnje iskustvo u radu na razvoju projekata sa nekretninama. Bio je deo timova koji su osmislili, razvili i komercijalizovali vodeće masterplan projekte u Jugoistočnoj Evropi, uključujući Porto Montenegro i Belgrade Waterfront. Njegova uža specijalnost su projekti mešovitog sadržaja sa visoko kvalitetnom stambenom i ugostiteljskom ponudom.

Ivan ima diplomu Magistra poslovne administracije iz oblasti finansija sa Goizueta poslovne škole, Univerzitet Emory u Atlanti, SAD, i profesionalni je član Kraljevske institucije kvalifikovanih procenitelja (MRICS).

Ekskluzivni izbor nekretnina
Turaquadra nudi nekretnine koje se inače retko pojavljuju na tržištu - ali i one koje nisu na prodaju sve dok ne naiđe pravi ponuđač. Kontaktirajte nas i pronaći ćemo nekretninu kakvu želite.
Kupovina po najboljim uslovima
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu na međunarodnom tržištu i partnerskim odnosima koje smo za to vreme izgradili sa vlasnicima nekretnina i renomiranim investitorima, svojim klijentima možemo da obezbedimo najbolje uslove kupovine.
Potpuna profesionalna podrška
Veliko iskustvo na međunarodnim projektima i specifičan spektar znanja i veština koje kao tim posedujemo, omogućuju nam da garantujemo uslugu na svetskom nivou i punu profesionalnu podršku u odabiru, pregovaranju i kupovini nekretnine, na srpskom i na engleskom jeziku.

Compare listings

Compare