fbpx

Jedinstven spoj ukusa i luksuza – Nova 45, vaša nova oaza uživanja i mira

  • Pre 3 године
  • 1
stambeno-poslovni-kompleks-nova-45

Ogromne kuće sa bazenima i teniskim terenima nekada su predstavljale merilo za luksuzne nekretnine, ali to više nije slučaj po nedavnim istraživanjima iz 2020. godine koje je objavio Coldwell Banker Global Luxury Report, izveštaj vodeće globalne kompanije specijalizovane za luksuzne nekretnine. Sada se akcenat pridaje manjim, tehnološki opremljenim stanovima sa visokom energetskom efikasnošću, bogatim dizajnerskim idejama sa estetskim kvalitetima, pa se tako danas stanovi sve više kupuju i u fazi izgradnje. Mnogi kupci žele da kupe potpuno nov stan po principu „ključ u ruke“ gde neće imati dodatnog posla oko renoviranja, uređenja i izbacivanja starog nameštaja. Evolucija tehnologije omogućava aplikacije usmerene na visoku energetsku efikasnost, praktičnost i usklađivanje svih faktora za svakodnevno život. Jednostavno je, danas moderan savremen kupac želi multifunkcionalni životni prostor kako bi što više sebi olakšao život i živeo udobnije.

Novi Beograd je grad za sebe

Ukoliko ste iz Beograda ili živite u njemu već neko vreme i razmišljate o kupovini novog i modernog životnog prostora, na pravom ste mestu. Iz naše bogate ponude nekretnina izdvajamo stambeno-poslovni kompleks Nova 45, ušuškan u bloku 45, što ste mogli da pretpostavite po samom nazivu kompleksa.

Bez ikakve sumnje, Novi Beograd se dosta razlikuje od starog dela grada, što se da primetiti čim pređete jedan od brojnih mostova koji ih spajaju. Novi Beograd je pretežno poslovno orijentisan i centar je skoro svih poslovnih i finansijskih zbivanja u gradu pa i zemlji, pa se time i mnogi poslovni ljudi opredeljuju upravo za kupovinu luksuzne novogradnje na Novom Beogradu. Ovaj deo grada krase brojni bulevari, stambeno – poslovni kompleksi i stambeni blokovi okruženi parkovima i zelenilom, i sve to nadomak reke Save.

Današnji užurbani savremeni način života nam diktira određeni tempo, stoga je odabir lokacije za kupovinu stambenog životnog prostora od velike važnosti kao i okruženje prirode, kako bi pored svojih poslovnih obaveza uspeli da vodimo i miran i normalan privatni život, a kompleks Nova 45 može sve to da vam pruži.

Luksuzne nekretnine - Nova 45

O samom stambeno-poslovnom projektu Nova 45

Stambeno-poslovni objekat Nova 45 nalazi se na možda najlepšoj lokaciji u Beogradu, okružen je prelepim parkovima i prostire pored reke, pa je dobio i nezvaničan naziv Sunčani blok, što ga idealno opisuje.

Nova 45 se gradi u dve faze s tim što je prva faza otpočela sa izgradnjom 2018. godine, a prvi stanari su se uselili već početkom 2020. godine.  Gradnja druge faze započeta je u oktobru 2020. godine i završetak se očekuje u prvoj polovini 2022. godine.

U prvoj fazi je izgrađeno 85 luksuznih stanova, a u drugoj fazi izgradnje kompleks Nova 45 dobiće još 50 modernih stambenih prostora, sedam poslovnih apartmana, četiri poslovna prostora, još tri lokala, sa ukupno 241 parking mesta, od kojih je 203 mesta u podzemnoj garaži.

U ponudi su stanovi veličine od dvosobnih do petosobnih. Kakve god afinitete da imate, sigurni smo da će se naći nešto po vašoj meri.

Urban i miran istovremeno, stambeno – poslovni kompleks Nova 45 predstavlja visok standard modernog života i poslovanja.

Kompleks Nova 45

Kvalitet izgradnje luksuznog kompleksa Nova 45

U izgradnji kompleksa Nova 45 korišćeni isključivo materijali visokog kvaliteta i poznatih svetskih brendova.

Na sanitarije i keramiku je posvećena posebna pažnja pri izboru i one će biti uvezene iz Španije i Italije od renomiranih  proizvođača poput Villeroy & Boch.  Što se tiče stolarije, korišćeno je aluminijum – drvo visokog kvaliteta i visoke energetske efikasnosti, dok je za parket odabir pao na hrast prve klase. Klima uređaji su sa multi split sistemom u svim dnevnim i spavaćim sobama, dok je grejni sistem daljinski sistematizovan, opremljen kalorimetrom za merenje potrošnje.

Za liftove će biti izabran neki od najboljih svetskih brendova Schindler ili Kone.

Pored činjenice da ćete biti u centru svih poslovnih i finansijskih zbivanja, kompleks Nova 45 je jako lepo pozicioniran pored šumovitih parkova i popularnog šetališta pored reke, pa ćete s lakoćom moći da stvorite savršen balans između poslovnih obaveza, privatnog i porodičnog života.

Pošto sami biramo kako ćemo živeti, zašto ne bi izabrali ono što je najbolje za nas? U okviru kompleksa Nova 45 možete pronaći savršen dom za vas i vašu porodicu gde ćete uživati u vrhunskom luksuzu, zelenilu i udobnosti, i gde možete uspostaviti svoj mir kome težite.

Kontaktirajte nas još danas za više informacija i kako biste zakazali termin za obilazak vašeg novog delića raja.

 

Compare listings

Compare